Seinäjoki Hacklab

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä kuka vain osaamistaustasta riippumatta. Olit sitten IT-ammattilainen, itse opiskellut harrastelijapuuseppä tai ihan vain uusi tulokas tekniikan ihmeelliseen maailmaan niin kaikille löytyy kyllä tilaa yhdistyksestä. Täytä vain rekisteröitymislomake, jonka jälkeen saat vahvistusviestinä sähköpostiisi tilinumeron ja ohjeen kuinka voit maksaa jäsenmaksun ja kuukausittaisen tukimaksun.

Voit myös säilyttää omia projektejasi ja työkalusi tiloissa. Merkitse vain ne omalla nimellä ja pane työkaluihin värikoodi joka kertoo onko työkalu vapaassa vai vain omassa käytössä.

Maksut

Jäsenmaksu on 20€/vuosi ja tällä hinnalla pääset osallistumaan kaikkiin Hacklab Seinäjoen mahdollisesti järjestämiin kursseihin ja tapahtumiin. Jos hyödynnät tiloja ja työkaluja useasti, sinulta odotetaan säännöllistä kuukausittaista tukimaksua jonka suuruuden itse määräät. Jos kuukausimaksusi on vähintään  20€/kk, olet oikeutettu avaimeen hacklabin tiloihin jolloin voit käydä rakentamassa/korjaamassa projektejasi 24/7  juuri silloin kuin sinulle itselle sopii parhaiten. Olethan yhteydessä hallituskeen liittyessäsi avainmaksajaksi, jotta saamme kirjattua sinulle avaimen käyttöön ja merkattua sinut avainmaksajaksi!

Tilinumero: FI35 4108 0012 0244 54
Saaja:  Hacklab Seinäjoki ry
Viesti esimerkiksi "Jäsenmaksu 2020" tai "Kuukausimaksu lokakuu 2020"

Tervetuloa mukaan, säännöt löytyvät tästä!